Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ale cudne te jej oczka
Milusia jest mieszana
a tez widzialam te wozki na finnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Noo ponad dwa tysiace wozkow jest na finnie hihi Ale dzisiaj nie bylo zadnego do oddania wiec musialam kupic ehh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja dzis widzialam taka spacerowke do oddania taka na 3 koloach ta do biegania niby heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Tak,przypomnialas mi ze byla spacerowka do oddania ale baaardzo daleko od nas az pod Trondheim hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
a to ja nawet nie widzialam gdzie bo mnie takie wozki nie kreca heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Halas to wlasnie z tej stronki pochodzil DASZEK NA PTASZEK, ktorego link jakis czas temu Wam podawalam-suuuuperowska stronka a z daszka rylam ze smiechu
Kasiar12 masz fajny fach Ja na codzien robie sobie kreski na gornej powiece i tez z checia bym sobie taka kreske fundnela byleby nie musiec sie codziennie malowac
Aga31 Julcia narobila mi smaka ta nektarynka-mniam Ach te jej oczyska
Kobietki macie racje-pomidory maja najwiecej potasu-zapomnialam napisac,ze je namietnie wcinalam bo mi lekarz kazal-ale ze mnie sklerozaSok pomidorowy mi nie wchodzil smakowo w ciazy ale pomidorki juz tak co mnie dziwilo Robilam sobie salatke z pomidorkow,oproszalam je majerankiem i wsuwalamMnie te moje sposoby na skurcze polecil lekarz i pomagaly ale jak napisalam wczesniej nie kazdemu to musi pomoc-mnie baaardzo pomogly te cwiczenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
o ktory to wozek? moze skorzystam jak pod trondheim
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hejka ja dzis wyspana Oli spał do 7 z dwoma pobudkami w nocy jupiii Kasia super fach i zycze duzo duzo klientek Julka podziel sie nektarynka chyba owocki jej smakują bo pisałas kiedys że mandaryne tez uwielbia u mnie tez Oli do ojca podobny haha ale jedni mówia ze do mnie a drudzy że do tatusia ale i tak to synus mamusi:*:*
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok